Over Saskia van Dongen

“This site is under construction”

Kinderen, ou@maders en leraren hebben elkaar nodig om het beste uit kinderen te halen. Dat ze presteren naar vermogen en zich vrij voelen relaties aan te gaan. Elk kind is anders en heeft wat anders nodig om zich optimaal te ontwikkelen. En dat geldt ook voor leerkrachten, directeuren en ouders. Daarover met elkaar in gesprek gaan en samen zoeken naar oplossingen. Dat is samenwerken aan goed onderwijs.

Hoe bereid je kinderen voor op een zinvol leven in de toekomst? Een vraag die mij bezig houdt en waar ik samen met scholen aan werk. Inmiddels heb ik als adviseur veel ervaring opgedaan op verschillende terreinen, en in verschillende rollen: adviseur, coach ensaskia van dongen relatiemanager. U kunt mij als adviseur raadplegen als u vragen heeft op terrein van management en organisatie, sociaal-emotionele ontwikkeling, interactieve leeromgeving en ouderbetrokkenheid. En sinds najaar 2012 leid ik het Expertisepunt Ouderbetrokkenheid.

Mensen kennen mij als positief, veelzijdig en betrokken. Gevormd door onder andere oplossingsgericht werken en NLP ben denk ik in mogelijkheden en ben ik creatief in het zoeken naar wegen om de gewenste doelen te bereiken. Daarbij zijn de waarden van Marant mij op het hart geschreven: slagvaardig, verbinden, inspireren en deskundig. U zult mij zo leren kennen.

Saskia van Dongen

s.vandongen@marant.nl
06 – 330 370 82

2 reacties op “Over Saskia van Dongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*